In for the people

Работа в TBI Info

Лице на тримесечието: Васил Василев

Васил Василев е Senior Oracle Developer в TBI Info и е носител на титлата “Лице на TBI Info” за третото тримесечие на 2015 г., което е и първото дадено отличие в кампанията ни, отличаваща служители,  демонстрирали изключителни резултати и усилия, свързани с някоя от корпоративните ценности на фирмата. Със свое собствено TBI Info слънце Васил постави и началото на паметната “Алея на славата” в офиса на компанията.

Васко е завършил ТУ – София, със специалност “Компютърни системи и технологии”. Започна работа в TBI Info като стажант, още по време на следването си в Университета, а след дипломирането си се присъедини на постоянен трудов договор към екипа ни. Какво е за него TBI Info, научете от краткото му блицинтервю:

1. Какво за теб е TBI Info?

Една голяма част от живота ми, все пак прекарваме по около 8 часа на ден тук. Място, където срещнах не само колеги, а и приятели.

2. От колко време си част от “Фамилията на TBI Info”?

Общо почти 9 години…

3. Какво научи за това време?

“Един нормален няма” 🙂 .

4. Кое е най-забавното нещо, което ти се е случвало във фирмата?

Много са. Почти всеки ден има някоя “случка”. Първото, което ми идва на ум е, как една сутрин за малко да скоча през прозореца, когато на стола изпод бюрото ми изскочи една кукла, силно напомняща на Чъки.

5. Имаш ли си фирмен прякор? Ако да, какъв е той? Ако не, какъв би искал да бъде?

До скоро Муца все още ми викаше “малкия”, за съжаление вече не съм толкова малък.

6. Според теб, кое е най-важното качество, което трябва да притежаваш, за да си част от семейството на TBI Info?

Не мисля, че има точно определено качество, което е необходимо. А веднъж станеш ли част от него, си оставаш, дори и да ни напуснеш.