In for the people

Новини

08/04/2020

TBI Info обявява партньорството си с Creatio, лидер в управлението на бизнес процеси, автоматизация и CRM

Creatio, TBI Info

TBI Info и Creatio споделят общи ценности за върхови постижения, опит и иновации. Те се ангажират да предоставят на клиентите интелигентна платформа за управление на връзките с клиентите и бизнес процесите, които помагат на компаниите да управляват цялостното клиентско преживяване и да ускорят продажбите, маркетинга, обслужването и операциите.

Първата стъпка на това партньорство е да се даде възможност за бърза дигитална трансформация на всички фирми, които се борят с COVID-19. Това ще помогне за спасяването на работни места и запазването на непрекъснати бизнес операции. TBI Info и Creatio предлагат 6 месеца безплатен достъп до 1 октомври 2020 г. за Creatio Service Edition – CRM платформа, призната от световни анализатори. Освен това TBI Info удвоява усилията си в подкрепа на българските компании чрез безплатни ИТ консултации, които ще им позволят да достигнат до дигиталната трансформация по-ефективно. След приключване на пандемията и двете компании ще продължат да осигуряват важни технологични иновации за оптимизация на бизнеса.

„В условията на несигурност всеки бизнес трябвада увеличи усилията си за осигуряване на непрекъснати бизнес операции, отлично обслужване на клиентите, както и още по-висока оптимизация на продажбите и маркетинга. Силно се препоръчва да управлението им в автоматизирана система, която дава смисъл на данните, с които компанията разполага. Ефективното управление на бизнес процесите означава също адаптиране на стратегията и подобряване на разходите с по-малко усилия. Знаейки това, ние поемаме отговорност и предоставяме допълнителна подкрепа на организациите, като им предоставяме безплатен достъп до така необходимата техническа оптимизация в контекста на COVID-19 “, заяви Юлиян Маслянков, Изпълнителен Директор на TBI Info.

SaaS пазарът ще надмине 278 милиарда долара до 2021 г., а интелигентното управление на бизнес процесите и CRM решенията ще ускорят дигиталната трансформация на компаниите, предоставяйки им необходимото ниво на гъвкавост и възможност за непрекъснати иновации, за да отговорят на нуждите на все по-взискателните клиенти.

Creatio и TBI Info знаят, че живеем в свят, в който всяка бизнес идея може да бъде автоматизирана за минути. За да бъде приложена тази концепция, Creatio осигурява CRM платформа за управление на процесите, която не изисква никакви технологични познания от страна на компаниите, които я ползват. За разлика от традиционните CRM системи, Creatio позволява на предприятията да управляват ключови бизнес процеси ефективно и да подобрят маркетинга, продажбите, услугите и оперативната си дейност.

„В днешната силно конкурентна бизнес среда все повече и повече компании изискват интелигентни решения за управление на CRM и управление на бизнес процеси, за да им помогнат да оптимизират процесите, насочени към клиентите, и да получат истинско конкурентно предимство за увеличаване на печалбите и по-ефективно ангажиране на своите клиенти. Със стратегически съюз на TBI Info и Creatio, повече бизнеси по света ще имат възможност да се възползват от най-добрите инструменти, предназначени да оптимизират, организират и ускорят ключовите бизнес процеси “, заяви Алекс Дончук, Директор на Global Channel в Creatio.

Creatio Service free promotion TBI Info

08/10/2019

TBI Info търси млади таланти на Дни на Кариерата в ТУ – София

TBI Info ще участва в четиринадесетото издание на форума  „Дни на Кариерата“ , което ще се състои на 15 и 16 октомври 2019 г. в ТУ-София.

Изложението ще се проведе в три учебни корпуса на територията на университета – 1-ви– ректорат, 2-ри и 12-ти, като щандът на TBI Info ще бъде разположен във втори корпус, под номер 81.

„Ще търсим мотивирани млади хора, с желание за учене и развитие в областта на информационните технологии, които искат да се включат в нашите стажантски и стипендиантски програми и да придобият опит и увереност за справяне с проблемите, съпътстващи ежедневната работа. За кандидатите с опит, имаме отворена позиция за Java developer.“, споделя Даниела Илиева, HR в компанията.

Официалното откриване на изложението ще се състои на 15 октомври (вторник), от 10:00 часа, в централното фоайе на 12-ти учебен корпус.

Форумът „Дни на Кариерата“ се организира от Технически университет – София и Център “Кариера и възпитаници” на университета и през тази година ще се проведе в периода 15-17 октомври в ТУ-София, в гр. София и изнесените му звена в гр. Пловдив и гр. Сливен. Изложението има за цел да предостави възможност за директен контакт между студентите и представители на водещи български компании, като техни потенциални работодатели. Заинтересованите младежи ще имат възможност да се запознаят с дейността на компаниите и свободните стажантски и работни позиции. В тазгодишното издание участие ще вземат общо 120 работодатели, като на изложението в ТУ-София ще се позиционират 97 компании.

10/06/2019

TBI Info взе участие във форума „Бъдещето на вашия бизнес в Облака – сигурност и ефективност“

TBI Info взе участие във форум „Бъдещето на вашия бизнес в Облака – сигурност и ефективност“, посветен на развитието на бизнеса в ерата на дигитална трансформация, възможностите и решенията на облачните услуги за малки, средни и големи компании и организации, на защитата на данни и превенция срещу киберпрестъпността.

Събитието се проведе на 04 юни 2019 в Интерконтинентал Хотел София. Как да запазим информацията и данните ни от киберпрестъпления? Как да улесним дигиталната трансформация чрез SAM системи и какви лесни и бързи за изпълнение трикове можем да приложим, за да оптимизираме работата си, бяха само част от темите, които бяха засегнати от участниците в събитието – CEO, CIO, CFO, системни администратори, IT специалисти, COO и IT мениджъри.

Като част от програмата бе проведена и конференция, по време на която, представители на компаниите Softline, eFellows и Microsoft споделяха ценен опит за възможностите, които съвременните технологии предлагат на компаниите за постигане на бизнес целите им. Бе представен и кратък обзор на облачните услуги в България и какви са основните факти и изводи до момента.

„Част от бизнеса вече е в облака и повишава ефективността си с новите технологии, които облачните услуги предоставят. Надяваме се тази тенденция да обхване по-малките компании, включително и тези извън IT сектора, за да може да бъдем по-конкурентоспособни. Облачните услуги вече не са бъдеще, а настояще. Въпрос на избор е искаме ли да се развиваме в тази по-добра посока.“, коментира Любомир Иванчев, ръководител инфраструктура и поддръжка в TBI Info, който получи сертификат за участието си в техническата конференция от Золтан Месзарос, генерален мениджър на Softline за Източна Европа.

Сред акцентите на форума бяха:
• Облачните услуги в бизнеса и икономиката. Тенденции в Българския пазар
• Продуктивност и мобилност в управлението
• Растеж с помощта на ИТ средства и решения
• Как да защитим данните си от киберпрестъпления
• Software Asset Management или SAМ системи
• Миграции в облака
• Трикове при защитата на информация и данни
• Тенденции при съхранението на данни 2019