In for the people

Работа в TBI Info

TBI Info взе участие във форума „Бъдещето на вашия бизнес в Облака – сигурност и ефективност“

TBI Info взе участие във форум „Бъдещето на вашия бизнес в Облака – сигурност и ефективност“, посветен на развитието на бизнеса в ерата на дигитална трансформация, възможностите и решенията на облачните услуги за малки, средни и големи компании и организации, на защитата на данни и превенция срещу киберпрестъпността.

Събитието се проведе на 04 юни 2019 в Интерконтинентал Хотел София. Как да запазим информацията и данните ни от киберпрестъпления? Как да улесним дигиталната трансформация чрез SAM системи и какви лесни и бързи за изпълнение трикове можем да приложим, за да оптимизираме работата си, бяха само част от темите, които бяха засегнати от участниците в събитието – CEO, CIO, CFO, системни администратори, IT специалисти, COO и IT мениджъри.

Като част от програмата бе проведена и конференция, по време на която, представители на компаниите Softline, eFellows и Microsoft споделяха ценен опит за възможностите, които съвременните технологии предлагат на компаниите за постигане на бизнес целите им. Бе представен и кратък обзор на облачните услуги в България и какви са основните факти и изводи до момента.

„Част от бизнеса вече е в облака и повишава ефективността си с новите технологии, които облачните услуги предоставят. Надяваме се тази тенденция да обхване по-малките компании, включително и тези извън IT сектора, за да може да бъдем по-конкурентоспособни. Облачните услуги вече не са бъдеще, а настояще. Въпрос на избор е искаме ли да се развиваме в тази по-добра посока.“, коментира Любомир Иванчев, ръководител инфраструктура и поддръжка в TBI Info, който получи сертификат за участието си в техническата конференция от Золтан Месзарос, генерален мениджър на Softline за Източна Европа.

Сред акцентите на форума бяха:
• Облачните услуги в бизнеса и икономиката. Тенденции в Българския пазар
• Продуктивност и мобилност в управлението
• Растеж с помощта на ИТ средства и решения
• Как да защитим данните си от киберпрестъпления
• Software Asset Management или SAМ системи
• Миграции в облака
• Трикове при защитата на информация и данни
• Тенденции при съхранението на данни 2019