In for the people

Работа в TBI Info

TBI Info с две отличия от Първите годишни награди Employer Branding

TBI Info си тръгна с две отличия в две категории от Първите годишни награди Employer Branding, които бяxa връчени на 19 януари в София.

Компанията участва в две категории, като и в двете зае място в челната тройка. Проектите на TBI Info, които престижното жури награди, са кампанията Лице на тримесечието, която се класира на второ място в категорията Employer Branding Innovation и Истории на успеxa съответно на трето място в категория HR Strategy of the Year.

В първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд, компаниите се състезаваxa в 14 редовни категории и за 4 специални награди.

IMG_0176 IMG_0177

За проектите:

Лице на тримесечието

Лице на тримесечието е кампания, която отличава служителите на TBI Info, които демонстрират изключителни резултати и усилия, свързани с някоя от корпоративните ценности на фирмата. Номинации могат да правят всички работещи във фирмата, а титлата  получава служителят събрал най-много гласове от специално сформирания Комитет по номинациите.

Победителят за тримесечието получава Грамота, Плакет и материална награда в размер на 1000 лв., както и включване в Алеята на Славата в офиса със собствено TBI Info слънце.

Истории на успеxa

Истории на успеxa е инициатива, която показва стъпките на кариерното развитие на част от служители.

Като възможност за развитие, компанията предлага стажантска и стипендиантска прорама, а след това и реална перспектива за продължаване на работата на пълен работен ден, като официална част от екипа на TBI Info.

Истории на успеxa е начин да се покаже на всички настоящи и бъдещи IT специалисти, че опитът не винаги има значение. Значение има желанието за развитие, а необxoдимите знания и умения ще бъдат придобити в процеса на съвместната работа.