In for the people

Работа в TBI Info

TBI Info с престижна награда от CEO Management Summit

Иновативният проект Chatbot Platform Project „ChatIns” нa TBI Info, бе отличен с престижна награда от CEO Management Summit 2018 на Vienna Insurance Group. Събитието се проведе на 22 ноември, във Виена, Австрия.

Чатботът, който дава възможност за бърза онлайн консултация при рутинни въпроси, свързани с услугите, предлагани от застрахователните компании, спечели първо място на форума, в новата инициатива в сферата на дигитализацията на VIG – „VIG Xelerate“.

Наградата бе връчена на управителя на TBI Info Юлиян Маслянков от изпълнителния директор на VIG – Елизабет Щадлер. Въпреки предварителните условия на програмата за 50% финансиране на проекта на победителя, Chatbot Platform Project ще бъде изцяло финансиран от Групата.

Основните критерии за отпускане на финансиране бяха степента на иновация на представения проект и неговата приложимост, както за внасящото дружество, така и за цялата Група.

Сред финалистите на VIG – „VIG Xelerate“ бяха още чешката застрахователна компания Kooperativa и най-голямата компания от групата на VIG – австрийската Wiener Städtische.