In for the people

Работа в TBI Info

TBI Info търси млади таланти на Дни на Кариерата в ТУ – София

TBI Info ще участва в четиринадесетото издание на форума  „Дни на Кариерата“ , което ще се състои на 15 и 16 октомври 2019 г. в ТУ-София.

Изложението ще се проведе в три учебни корпуса на територията на университета – 1-ви– ректорат, 2-ри и 12-ти, като щандът на TBI Info ще бъде разположен във втори корпус, под номер 81.

„Ще търсим мотивирани млади хора, с желание за учене и развитие в областта на информационните технологии, които искат да се включат в нашите стажантски и стипендиантски програми и да придобият опит и увереност за справяне с проблемите, съпътстващи ежедневната работа. За кандидатите с опит, имаме отворена позиция за Java developer.“, споделя Даниела Илиева, HR в компанията.

Официалното откриване на изложението ще се състои на 15 октомври (вторник), от 10:00 часа, в централното фоайе на 12-ти учебен корпус.

Форумът „Дни на Кариерата“ се организира от Технически университет – София и Център “Кариера и възпитаници” на университета и през тази година ще се проведе в периода 15-17 октомври в ТУ-София, в гр. София и изнесените му звена в гр. Пловдив и гр. Сливен. Изложението има за цел да предостави възможност за директен контакт между студентите и представители на водещи български компании, като техни потенциални работодатели. Заинтересованите младежи ще имат възможност да се запознаят с дейността на компаниите и свободните стажантски и работни позиции. В тазгодишното издание участие ще вземат общо 120 работодатели, като на изложението в ТУ-София ще се позиционират 97 компании.