ЗА НАС

Tи Би Ай Инфо е консултантска компания в ИТ сферата с дългогодишен опит и присъствие на европейския пазар. Създадена през 2002 година, компанията има множество успешно завършени проекти, основна част от които са свързани с финансите и застраховането. Предметът на дейност на фирмата е консултиране, внедряване, разработка и поддръжка на софтуерни решения за управление на бизнеса, облачни системи и интегрирани мобилни приложения.

About us

Ние сме

Свържете се с нас

МИСИЯ

Ние от TBI Info сме консултанти с експертни познания и опит във внедряването на софтуерни решения за управление на бизнеса. За нас клиентът е приятел, помагаме си взаимно и намираме гъвкави решения на проблемите. Успяваме там, където другите спират. Вярваме в себе си и в успеха на нашите клиенти и перспективите пред тях.

ВИЗИЯ

Ние от TBI Info непрекъснато се самоусъвършенстваме, като придобиваме нов опит и надграждаме знанията си, за да продължаваме да бъдем предпочитания избор.

ЦЕННОСТИ

Лоялност

Обмисляме как всяко наше действие или дума може да се отрази на имиджа на компанията. Ангажирани сме. Имаме доверие в компанията, както и тя в нас.

Отговорност

Имаме свободата да вземаме решения и да отстояваме позицията си с аргументи. Носим отговорността на своите избори.

Екипност

Работим много, но знаем и как да се забавляваме. Споделяме знания и опит. Разчитаме един на друг и си помагаме.

Успех

Ние сме професионалисти, които обичат предизвикателствата и се стремят да създават доволни клиенти. За нас отличното представяне и оценката на постиженията са изключително важни.

Позитивизъм

Гледаме от положителната страна на нещата. Забавляваме се. Отнасяме се добре един с друг в среда без напрежение, където всеки има свобода.