Creatio на виртуалния форум Business Talks Better & Beyond

Лучан Заборовски представя Creatio на виртуалния форум Business Talks Better & Beyond

BTalksCreatio

Търсите иновативни начини да подобрите работата си, мечтаете да разширите дейността си на международно ниво или просто искате винаги да сте в крак с новостите в бизнеса? Включете се в онлайн събитието с истории от бизнеса за бизнеса: Business Talks Better & Beyond!
По темата за иновации и нови технологии в услуга на бизнеса ще се включи Лучан Заборовски, директор „Маркетинг“ на партньорската ни компания Creatio – лидер в управлението на бизнес процеси, автоматизация и CRM.
Лучан притежава над 15 години маркетингов опит в секторите Saas и FinTech, работил е с международни компании в САЩ, Великобритания и Полша и ще разкрие пред участниците силата на low-code CRM платформата Creatio, ще разкаже как използването на low-code решения води до реален растеж на бизнеса, като ускорява продажбите, маркетинга и операциите на средни и големи предприятия.
Виртуалният форум ще се проведе на 08 април 2021 г., ще е с международна аудитория и ще е на английски език.
Сред темите ще бъдат още: „Employer Branding тенденции“, споделени от Адриан Селигман, член на Борда на директорите на Top Employers Institute, „Успешна работодателска марка“ – Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси” на DHL ESS; „Рецептата за успех“ на TESY – Емануил Тотев, търговски директор; „Запомнящо се клиентско преживяване“ – Надежда Пенева, ръководител на отдел „Multichannel” продажби в RaiffeisenBank.
В дискусията „HR vs PR Clash” водещи професионалисти ще дебатират къде принадлежи професията „Специалист Работодателска марка” – на „Човешки ресурси” или на „Връзки с обществеността”.
Събитието е с предварителна регистрация на адрес: http://partymanagement.bg/bg/business-talks-better-beyond

За повече информация за начина на работа на Creatio и възможностите за интеграция във Вашата компания се свържете с нас на +359 888 313 005, office@tbiinfo.eu или www.tbiinfo.eu. Екипът ни е единственият сертифициран партньор на Creatio Company в България!

Creatio, (по-рано bpm’online) е глобална софтуерна компания, предоставяща водеща платформа с low-code за управление на процеси и CRM, която не изисква никакви технологични познания от страна на компаниите, които я ползват. За разлика от традиционните CRM системи, Creatio позволява на предприятията да управляват ключови бизнес процеси ефективно и да подобрят маркетинга, продажбите, услугите и оперативната си дейност. Компанията е призната като пазарен лидер от ключови отраслови анализатори. Заедно със стотици партньори, Creatio работи в 110 страни по света. TBI infо е единствен официален сертифициран представител на Creatio за България. За повече информация за събитието и за продуктите на Creatio се свържете с нас на +359 888 313 005 или на office@tbiinfo.eu.