ТБИ Инфо АД дари компютърна техника в подкрепа на Фондация Пейнт и Куортър Хорс България

ТБИ Инфо АД дари компютърна техника в подкрепа на Фондация Пейнт и Куортър Хорс България.

Фондацията е първата организация в България лицензирана от Държавна Агенция Закрила на Детето’’ да извършва анималотерапия и е единствената в страната, лицензирана да предоставя терапевтична езда за деца и младежи с увреждания.

Фондация Пейнт и Куортър Хорс България предлага на деца и младежи  с увреждания и техните семейства достъп до безплатни рехабилитации, необходими за подобряване състоянието на всяко едно дете в нужда и възможност за прекарване на повече време сред природата.

Инструкторите на Фондацията притежават международни сертификати по терапевтична езда издадени от ‘’Професионална асоциация по терапевтичен хорсменшип’’, а конете, които се отглеждат там, се обучават по методи без насилие, които не унижават коня, не нарушават достойнството му и не му причиняват болка.

„Щастливи сме, че можем да подпомогнем Фондация, която извършва своята дейност с отдаденост, любов и уважение към хората и животните. Повечето семейства с деца с увреждания разполагат с ограничен бюджет за покриване на най-важните нужди и не само, че не могат да си позволят специални рехабилитации, а понякога за тях е невъзможно дори и да прекарват повече време сред природата.“, споделя екипа на компанията.

Ако и Вие искате да ги подкрепите, можете да го направите като се свържете с тях на  официалния им уебсайт https://bg.pqfbulgaria.org/ или да финансирате техните проекти чрез платформата за дарения ГлобалГивинг: https://www.globalgiving.org/donate/39961/paint-and-quarter-horse-foundation-bulgaria/.