Creatio с 10-дневен Low-code Marathon

От 1 юни стартира безплатен Low-code Marathon на Creatio!

Marathon

От 1 юни стартира безплатен Low-code Marathon на Creatio! 10-дневното виртуално събитие, ще включва над 50 сесии, фокусирани върху това как да адаптираме бизнеса към непрекъснато променящите се обстоятелства, използвайки low-code/no-code технологии.
Събитието е предназначено за ИТ и дигитални лидери, които искат да изградят успешна дигитално-ориентирана организация. Участниците ще имат възможността да се запознаят с интересни лектори, които ще споделят ценен опит и знания за развитие на бизнеса.
Сред лекторите ще бъде контраадмирал Крис Пари, с темата как да постигнете растеж на бизнеса чрез лидерство и дигитална култура. Включвайки се в събитието, ще имате възможност да се запознаете с един от най-продаваните автори на книги за цифрова трансформация в Amazon – Исак Саколик, който ще предостави несравнимо ръководство за бизнес трансформация с помощта на новите технологии. В звездния списък с лекторите е и Линдси Скот, американски модел, разработчик на софтуер и актриса, която ще разкаже за приложение, по което работи, и в момента се използва в медицински лаборатории, за да направи производството на ваксини по-безопасно и по-ефективно.
Ценен опит ще споделят и: Джон Братиневич, Старши анализатор във Forrester; Катрин Костерева, Главен изпълнителен директор и основател на Creatio; Джим Лав, ИТ директор в ITWC; Лори Сийл, CEO в Blytheco и още над 40 лектора от различни индустрии, включително финансови услуги, производство, професионални услуги, телекомуникации, високи технологии, застраховане, здравеопазване и др.
Присъединете се към 10-дневното онлайн събитие и разберете само за 2 часа на ден, защо бъдещето на low-code технологиите е сега! Регистрирайте се безплатно днес:

https://bit.ly/3yJFrh1

Creatio, (по-рано bpm’online) е глобална софтуерна компания, предоставяща водеща платформа с low-code за управление на процеси и CRM, която не изисква никакви технологични познания от страна на компаниите, които я ползват. За разлика от традиционните CRM системи, Creatio позволява на предприятията да управляват ключови бизнес процеси ефективно и да подобрят маркетинга, продажбите, услугите и оперативната си дейност. Компанията е призната като пазарен лидер от ключови отраслови анализатори. Заедно със стотици партньори, Creatio работи в 110 страни по света. TBI infо е единствен официален сертифициран представител на Creatio за България. За повече информация за начина на работа на Creatio и възможностите за интеграция във Вашата компания се свържете с нас на +359 888 313 005, office@tbiinfo.eu или www.tbiinfo.eu.