Creatio организира онлайн събитие „No-Code Playbook: Grand Release“

Глобалната технологична компания за low-code/no-code CRM системи и управление на бизнес процеси Creatio организира онлайн събитие „No-Code Playbook: Grand Release“, на което ще бъде представен първия независим от доставчици No-Code наръчник, които дава власт на екипите да създават бизнес приложения от всякаква сложност, следвайки подхода без код.

Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 4 октомври в 17:00 – 18:00 EEST (10 AM EST) и е със специалното участие на съоснователя на Apple Стийв Возняк и представители на световната телекомуникационна и медийна Virgin Media O2, които ще споделят ценен опит и вдъхновяващ ноу-хау!

Направете своята безплатна регистрация сега: https://bit.ly/3p6nJkh

Защо да присъствате на събитието?

  • Ще разберете как no-code технологията Ви дава свободата да създавате и трансформирате Вашата организация с ускорено темпо
  • Ще видите как водещата световна телекомуникационна и медийна компания Virgin Media O2 използва подхода без код, за да трансформира бизнеса и да въвежда иновации
  • Ще научите как No-Code Playbook може да промени начина, по който проектирате и внедрявате бизнес приложения

За Creatio 

Creatio е глобална технологична компания, доставчик на low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси, с максимална степен на свобода. В платформата на Creatio ежедневно се стартират милиони работни процеси от хиляди клиенти в над 100 страни. TBI Info е единственият сертифициран партньор на Creatio в България. Научете повече за low-code/no-code решението на Creatio, с което всяка бизнес идея може да бъде автоматизирана за минути като се свържете с нас на +359 888 313 005, office@tbiinfo.eu или през контактната форма на www.tbiinfo.eu.