ВИЖТЕ ДАННИТЕ ПО НОВ НАЧИН,
ПОЛУЧЕТЕ ЗАДЪЛБОЧЕНО РАЗБИРАНЕ И

ОТКЛЮЧЕТЕ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС С РЕШЕНИЯТА НА ORACLE!

безплатна консултация
Oracle

НИЕ СМЕ ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА ORACLE ЗА БЪЛГАРИЯ

От 2002 година TBI Info e официален партньор на световния лидер в областта на системите за управление и обработка на данни Oracle.

Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество с компанията и мотивирания ни екип от консултанти и програмисти, имаме редица успешно реализирани проекти за корпоративни клиенти от различни сфери на бизнеса.

Low code

РАБОТИМ С ФОКУС ОПТИМИЗИРАНЕ НА БИЗНЕСА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Предлагаме консултантски услуги, внедряване, обучение и поддръжка на висококачествените и устойчиви технологични решения на Oracle. Свържете се с нас за повече информация.

Свържете се с нас

ORACLE E-BUSINESS SUITE

Oracle E-Business Suite е интегриран пакет от модулни уеб-базирани бизнес приложения, който има за цел да обхване всички звена и бизнес процеси от живота на една компания и да повиши ефективността, чрез оптимизиране на ресурсите на бизнеса.

ORACLE E-BUSINESS SUITE

Свържете се с нас за повече информация за оптимизация, консултация и възможности за внедряване, обучение и поддръжка на предлаганите продукти от Oracle EBusiness Suite: Oracle Order Management, Oracle Logistics, Oracle Procurement, Oracle Projects, Oracle Manufactoring, Oracle Asset Lifecycle Management, Oracle Service, Oracle Financials, Oracle Human Capital Management.

Свържете се нас
ORACLE FUSION

ORACLE FUSION

Използвайки най-новите технологии и най-добрите бизнес практики, Oracle Fusion е пакет от приложения, базирани на отворени стандарти, предоставящи нови начини, по които фирмите могат да правят нововъведения, да работят и да внедряват технологии. Представлява пълен набор от софтуерни приложения, създадени за управление на цялостни бизнес задачи като: управление на корпоративни ресурси (ERP), управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) и управление на човешкия капитал (HCM), Управление на веригата на доставки (SCM), приложения за управления на финанси, производство, продажби, маркетинг.

Свържете се с нас за повече информация за оптимизация, консултация и възможности за внедряване, обучение и поддръжка на предлаганите Oracle SaaS продукти: Oracle ERP—Financials Cloud, Oracle HCM Cloud, Oracle SCM and Manufacturing Cloud, Оracle CX Cloud, Oracle Analytics Cloud, Oracle EPM Cloud, Oracle Data Cloud, Communications Security Shield Cloud, Oracle Taleo Recruiting, Oracle Taleo Talent Management.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС