Sirma InsurTech представи Creatio на конференция за автоматизация на бизнес процеси наблюдение на критични бизнес услуги

Sirma InsurTech бе част от конференция за автоматизация на бизнес процеси: „Автоматизация на бизнес процеси и наблюдение на критични бизнес услуги“, която се проведе на 25 октомври 2022 г. в Hyatt Regency, гр. София.

Конференцията се организира за трета поредна година от ИТ компанията Service Centrix. Посветена е на хипер-автоматизацията и дигиталната трансформация, като неизбежни етапи от развитието на организациите в днешни дни, както и на различните предизвикателства, свързани с отказоустойчивостта на бизнес услугите и въпросите, свързани с тяхната сигурност.

Гост-лектор в програмата беше Юлиян Маслянков, изпълнителен директор на Sirma InsurTech  и HRM Solutions, който разкри на аудиторията как с лекота да подобрят клиентското преживяване, чрез автоматизация на процесите в продажбите и обслужването, използвайки no-code платформата Creatio. Юлиян сподели практически опит от реализирани от Sirma InsurTech проекти, чрез които компаниите са трансформирали своя бизнес и разкри повече за всички предизвикателства, които могат да бъдат решени чрез автоматизацията с no-code платформата.

„Важно е когато клиентът иска да се променя бързо, ние да можем да отговорим адекватно на неговите нужди, предлагайки подходящо, гъвкаво ИТ решение. Такова решение е no-code платформата на Creatio, с която клиентът има свободата да създава с лекота корпоративни приложения и работни процеси без нуждата от екипи, със задълбочени технически познания и умения за кодиране. Платформата предлага възможност за композируем подход за разработка, който позволява на потребителите да използват сглобяеми елементи на всеки етап от процеса – на принципа на построяване с „лего блокчета“. Платформата е ценово достъпна и много по-бърза за интеграция, в сравнение с други, сходни ИТ решения.“, разкри Юлиян Маслянков.

Сред лекторите в конференцията бяха още експерти от различни сфери на водещи компании в България, сред които и представители на лидери в сферата на роботизацията и Observability решенията.

На събитието присъстваха представители на различни индустрии от бизнеса, като: финанси, застраховане, телекомуникации, производство, логистика, търговия, фармация, държавна администрация и др.

Sirma InsurTech е единствен сертифициран партньор за България на глобалната компания за low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси „Creatio“. Ако искате да научите повече за low-code/no-code решението на Creatio, с което всяка бизнес идея може да бъде автоматизирана за минути, може да се свържете с нас през формата за контакт на сайта, на телефон +359 888 313 005 или office@sirmainsurtech.com.